Tévé

2011.09.14. 16:09

Sziasztok Kedveseim!

Képzeljétek, nagy dolog történt velünk a minap. Hosszú évek ellenállása után lett tévénk. Márton bácsi jóvoltából, az albérlet felszámolásakor megkaptuk ajándékba a tévéjüket, állványostól. Még átcipelni és beüzemelni is segített a kedves ex-szomszéd (nagyon fogsz hiányozni, Márton bácsi!):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos, így nézünk ki együtt (ekkor még volt adás, amit azóta Irén vagy más elvitt magával, tehát nem kell azon aggódnotok, hogy hirtelen túl sokat fogunk tévézni :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És itt láthatjátok Őt a végső helyén, a hálószobában (továbbra is csak a doboz, adás nélkül...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://biree.blog.hu/api/trackback/id/tr253227209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

londonier 2011.09.15. 00:42:51

Drága Biree és Anyukája (persze Apukája is)!!!!

A facebook árulta el e blogocska helyét, és én úgy döntöttem, hogy akkor nosza, elolvasom a kalandozásaitokat Bostontól Magyarhonig:)))Érdemes volt, és köszönöm a fantasztikus élményeket!Néha bevallom, el is érzékenyültem, főleg, ahol a hozzászólok között ott volt az Anyukád Anyukája is:)))(meg a virágokkal teli bicikli....)Így végezetül nem is tudom mit kívánhatnék Neked?Inkább Magunknak kívánom, hogy minél több Biree-s kalandot ossz meg velünk!!!!És millió puszi a Szüleidnek is!!!!

Biree 2011.09.15. 01:30:47

@londonier: Draga Londonier! Halasan koszonom a kedves hozzaszolasodat a bloghoz, eppen kezdtem csuggedni, hogy igencsak megfogyatkoztak az interakcio ezen jelei, marmint a kommentek... Orulok, ha tetszettunk, igerem, folytatom a beszamolot izgalmas eletunkrol itt, az Ocean tulpartjan. Sok-sok puszit kuldok szeretettel, Biree.

Bacscat 2011.10.07. 14:05:12

A tévé nem tesz boldoggá de alapzajt biztosít az alapvető cselekményekhez.:) Kell! :D (különben hol nézel Hello Kitty videót)

Biree 2011.10.07. 16:42:44

@Bacscat: Szia Macska neni! Kizarolag focit nezunk, a tobbi adas csapnivalo. Mint otthon :-) Csokok!
süti beállítások módosítása