Balett

2011.11.28. 23:27

Kedveseim!

Képzeljétek! Anya névnapja alkalmából az egész Család elment megnézni a Diótörő balett előadást. Nagyon jó volt!!! Mivel tilos volt fotózni, ezért csak egy pár képet tudtam készíteni Nektek nagy titokban, íme!

A bejáratnál:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teltház volt - az idei első előadás:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Operaház épülete lenyűgöző - itt egy csodás részlet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezdés előtt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... és előadás közben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük szépen Apának a nagyszerű ajándékot, melyet mindannyian nagyon élveztünk!  Igazi ráhangolódás volt a közelgő Karácsonyra!

Sok puszit küldök, hangolódjatok Ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://biree.blog.hu/api/trackback/id/tr253420174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BrumEP 2011.11.29. 11:14:44

Draga Biree...gazdi tavaly latta a Diotorot Debrecenben a Moszkvai Varosi Balett eloadasaban, es azota EGESZ maskepp velekedik a balettrol. Hihetetlen elmeny. Az iden ugyanez a tarsulat a Romeo es Juliat tancolta...csodalatos intenzitassal, profizmussal es kreativ koreografiaval. Alig varja es remeli, hogy jovore a Hattyuk tavat hozzak el...ma este pedig modern, butoh tanc-szeru eloadasra megy Bp-re...nagyon izgatott..ismeri is a tancost, itt a linkje: www.merlinszinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=702%3Aevszakok&catid=1%3Afoldal&Itemid=1 Orulok, hogy Te is a balett szerelmese vagy! Sok sok puszik...minden csaladtagnak;)

Biree 2011.11.30. 00:50:28

@BrumEP: Draga BrumEP! Csodajo a balett es egyeb tancmuveszetek! Persze a Diotoro gyerekeknek valo, ezert is elveztuk annyira. Kepzeld, meg birkak is voltak benne, 5 feher es egy fekete kisbarany, utobbi allandoan elkolbaszolt es nem allt `csatasorba`, O volt a kedvencem :-)
Puszi Gazdinak es Antinak is!
süti beállítások módosítása